Utmana dig själv

Testa dina kunskaper hos flera spännande arbetsgivare som letar efter rätt personer för sina lediga tjänster!

Kompetensutmaningen är ett annorlunda sätt att söka jobb som innebär att du som deltagare genomgår ett antal tester där du får möjlighet att visa vad du faktiskt kan. Du behöver alltså inte skriva något CV eller lägga energi på att fila på ett personligt brev – allt du behöver göra är att samla så många poäng som möjligt genom att svara på frågorna. Det är dessutom anonymt, bara resultatet i utmaningen räknas! Under rubriken “Vinnare” nedan kan du läsa mer om vilka fina priser du kan vinna.

För att delta i Kompetensutmaningen finns inga särskilda krav annat än att du behöver vara minst 18 år och bosatt i Sverige. Men för vissa jobb krävs att du har gymnasieutbildning eller någon annan kompetens. Vilka specifika krav som förekommer kan du läsa om i varje arbetstest samt i vilka städer respektive tjänst finns. Eftersom du testas i faktiska kunskaper snarare än erfarenhet passar utmaningen både dig som söker ditt första jobb och dig som har arbetat tidigare. Allt du behöver är en vilja att visa vad du kan.

Kompetensutmaningen är avslutad för denna gång.

Vinnare

Kompetensutmaningen är nu avslutad. Vinnare i Kompetensutmaningen presenteras på hemsidan den 13 juni 2016. Arbetsgivare kontaktar vinnare löpande.

Process

I fyra enkla steg får du möjlighet att presentera dig själv och visa dina kunskaper. Du kommer att gå igenom Grundtestet, Servicetestet och Arbetstestet. Testet tar totalt ca 60 minuter att genomföra, du behöver inte göra alla test samtidigt. Dina svar sparas så att du kan komma tillbaka och fortsätta senare. Arbetstesterna är olika beroende på vilken arbetsgivare du väljer, men du kan givetvis välja att testa dig hos flera arbetsgivare för att öka dina chanser att få komma på en intervju hos någon av dem. Ett tips är att läsa mer Om Arbetsgivarna innan du påbörjar testerna.

Testa dina kompetenser i fyra enkla steg och samla poäng på vägen mot ditt nya jobb!

Samla poäng och klättra högre på topplistan!

För att hamna på topplistan gäller det att samla ihop så många poäng som möjligt på de fyra nivåerna i utmaningen. Du får också möjlighet att skriva ett personligt svar där du kort motiverar varför du tycker att du är rätt person för jobbet.

Regler

För att delta i utmaningen behöver du registrera ett användarkonto på www.kompetensutmaningen.se och genom att registrera dig godkänner du automatiskt reglerna som beskrivs här:

  • För att delta i utmaningen måste du vara över 18 år och bosatt i Sverige.
  • Vid eventuell vinst är det inte möjligt att byta ut vinsten mot pengar eller något annat. Det är inte heller möjligt att ge vinsten vidare till någon annan person.
  • Juryn, som består av representanter från Sqore och representanter från arbetsgivarna, förbehåller sig rätten att välja vinnare på det sätt de själva anser är lämpligt.
  • Juryn har rätt att välja färre än förbestämt antal vinnare, om juryn anser att ett otillräckligt antal behöriga och/eller kvalificerade bidrag har tagits emot.
  • Ofullständiga och/eller felaktiga bidrag samt bidrag som strider mot reglerna kommer att diskvalificeras.
  • Villkoren lyder under svensk lagstiftning och överträdelser kan därför leda till rättsliga påföljder.
  • Arbetsförmedlingen och Kompetensutmaningens arrangör är inte ansvariga för någon skada, förlust eller besvikelse som eventuellt drabbar dig genom att delta eller att inte delta i denna utmaning.
  • I händelse av oförutsedda omständigheter, kan Kompetensutmaningens arrangör ändra eller avsluta utmaningen utan förvarning.
  • Arbetsförmedlingen och Kompetensutmaningens arrangör förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor.

Användning av information

Lämnade personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) och får användas av Arbetsförmedlingen i enlighet med Sqores Allmänna villkor.