Om Arbetsgivarna

På denna sida hittar du alla deltagande arbetsgivare som letar efter dig som vill jobba inom servicebranschen!

När du har gått igenom de första generella testerna kommer du att kunna låsa upp mer detaljerade arbetsbeskrivningar för samtliga arbetsgivare. Du kan dock redan nu se en överblick över vilka orter som utlyser tjänster nedan. Se under respektive arbetsgivare i vilka städer de utlyser tjänster.

Kundtjänst

Kundtjänst är en funktion som ett företag eller organisation erbjuder sina kunder. Det handlar ofta om att ge information, ta emot reklamationer och ge teknisk support.

Bartender

Som bartender blandar du drinkar och serverar alkohol i barer. Utöver att servera kunder, hålla baren i ordning ska bartendern även se till att ingen gäst är för berusad.

Servitris/Servitör

En av serveringspersonalens viktigaste uppgifter är kontakten med gästerna. I arbetsuppgifterna ingår ofta även att duka, ta beställningar, servera mat och dryck samt slutligen att delge gästerna notan.

Fältsäljare

Som fältsäljare är hela Sverige din arbetsplats och du arbetar med att sälja fibernät till privatpersoner.

Innesäljare

Som innesäljare arbetar du med telefonen som verktyg för att bearbeta nya och befintliga kunder.

Butikssäljare

Som butikssäljare ska du på bästa sätt lösa kundens ärende samtidigt som du är lyhörd för kundens behov och vågar erbjuda nya lösningar. Utöver att bistå de kunder som kommer in i butiken håller du butiken i ordning och ser till att sortimentet är påfyllt.

Biluthyrningsrepresentant

Som biluthyrningsrepresentant hyr du ut bilar, upprättar hyresavtal, hanterar daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark samt sköter skadehantering, allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning.

Supporttekniker

Som supporttekniker är din uppgift att via telefon, mail och chat besvara frågor och ge teknisk rådgivning gällande hårdvara, mjukvara och elektroniska tillbehör.

hubbr

Vill du slipa din verbala förmåga och bli en vass säljare?


hubbr är länken i kedjan, navet i hjulet och hubben i nätverket mellan olika företag och deras kunder. De erbjuder ett flertal olika tjänster till företag, och oavsett om det handlar om att rekrytera rätt personal, stödja säljavdelningen eller hjälpa till med kundtjänsten är de måna om att leverera goda resultat med nöjda kunder. hubbr finns på flera orter i Sverige och för den engagerade finns möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar och roller inom företaget.

Arbetsort: Stockholm, Hofors, Karlstad eller Lissabon

Hertz

Vill du få nytta av ditt intresse för bilar och möjlighet att träffa människor från hela världen?


Hertz är ett av världens äldsta och största biluthyrningsföretag med kontor världen över. Sverige är ett licensland och Hertz i Sverige bedrivs av First Rent A Car AB som är ett företag inom Volvokoncernen. Hertz strävar efter att alla ska känna sig trygga, såväl kunder som anställda, och är måna om att medarbetarna känner kreativitet, stolthet och glädje i arbetet för att kunna ge kunderna en positiv upplevelse av varje möte.

Arbetsort: Landvetter (Göteborg) och Arlanda (Stockholm)

Nordic Choice Hotels

Vill du servera högklassig mat och blanda fantastiska drinkar?


Nordic Choice Hotels är en av Skandinaviens största hotellkedjor med ca 180 hotell och över 13 000 anställda. Hotellet kännetecknas av nytänkande och strävar efter att vara en annorlunda spelare i branschen. Det präglas av en härlig atmosfär och ett hjärta som bultar för service. Här finns goda möjligheter att utvecklas och växa in i nya roller, till exempel från serveringsnisse till hovmästare, från receptionist till receptionschef. För den ressugne är det också möjligt att rekryteras till hotell i andra städer och länder.

Arbetsort: Bartender till Solna och servitris/servitör till Nacka

Sykes

Vill du utveckla ditt tekniska intresse och utmanas i problemlösning?


Sykes är ett globalt företag som levererar kundrelationsrelaterade tjänster till företag inom kommunikation, finans, teknik, hälsovård, transport och detaljhandel. Det kan handla om att hantera kundtjänstärenden, ge teknisk support eller sköta bokning av transporter genom olika kommunikationsverktyg som telefon, mejl, sociala medier eller chat. Tjänsterna anpassas efter de olika företagen, men kundens bästa ligger alltid i fokus – att leverera personlig och professionell service med respekt för individen.

Arbetsort: Kundtjänstmedarbetare till Sveg, Kalmar, Göteborg och Supporttekniker till Dals-Ed

Telia

Vill du leverera kundupplevelser i världsklass och utvecklas i ett sammansvetsat team?


Telia är ett erfaret och innovativt telekomföretag med över 21 000 anställda. De strävar efter att vara den självklara knutpunkten i det digitala ekosystemet som hjälper privatpersoner och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. De investerar ständigt i ny infrastruktur och nya tjänster för att fylla behovet av framtidens kommunikationslösningar. Telia finns på flera orter i Sverige och det finns goda chanser till intern rekrytering för den som vill utvecklas och prova nya roller.

Arbetsort: Umeå, Trollhättan, Uddevalla, Växjö, Sundsvall, Linköping, Eskilstuna, Västerås, Falun, Malmö, Motala, Stockholm, Uppsala, Örebro, Göteborg.

Transcom

Vill du använda din sociala kompetens, testa nya saker och utmana dig själv?


Transcom hanterar kundtjänstärenden åt flera internationella varumärken inom telekom, logistik, media och handel. Varje dag hanterar omkring 30 000 medarbetare i 21 länder över en miljon kundtjänstärenden via telefon, sociala medier, chat och e-post. Det är ett företag som drivs av innovation och en passion för att hjälpa människor genom att lösa deras problem. Det kan handla om allt från att hjälpa en mormor få igång sitt bredband så att hon kan ha ett videosamtal med sitt barnbarn till att hjälpa en förtvivlad pappa att söka upp paketet med dotterns födelsedagspresent. Oavsett hur vi levererar kundtjänst och löser kunders problem så handlar vår verksamhet om människor, rättare sagt om dig.

Arbetsort: Borås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Umeå eller Örebro